dijous, 8 de març del 2018

Ens endinsem en els mitjans de transport: La bicicleta

Avui a l’escola hem tingut una visita molt especial... Ha vingut l’Haritz de l’Associació BiciTerrassa Club i ens ha explicat un munt de coses sobre les bicicletes que no sabíem. Ens ha ensenyat la seva bici i ens ha explicat per a què servia cada cosa. També hem parlat de tres avantatges molt importants de les bicicletes: no contaminen, no fan soroll i ens ajuden a fer exercici.

Hem après que hi ha diferents tipus de bicis: elèctriques, estàtiques, de muntanya, de ciutat... També ens ha explicat que podem anar a l’Ajuntament a registrar la nostra bicicleta per desprès enganxar l’etiqueta que ens donin a la nostra bici per si es perd o ens la roben.

Ens hem imaginat com creiem que poden ser els mitjans de transport del futur: menys contaminants i menys sorollosos. Abans de marxar fins i tot ens ha portat un regalet per a cadascú: un cartellet per penjar a la nostra pròpia bici avisant que podem circular pel centre del carril i uns consells molt bàsics i pràctics que ens ajuden a poder circular en bicicleta per a la ciutat.
Moltíssimes gràcies Haritz per dedicar una part del teu temps a ensenyar-nos i transmetre’ns tanta informació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada